Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Danube Cluster Policy Maker Forum

11 decembrie 2018

La 1 decembrie 2018, Ministerul Economiei organizează, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, evenimentul Danube Cluster Policy Maker Forum, în cadrul proiectului DanuBioValnet-Parteneriat între clustere pentru stimularea eco-inovării prin dezvoltarea unor rețele comune, bio, cu valoare adăugată, pentru regiunea Dunării, finanțat prin Programul Transnațional Dunărea INTERREG.

Proiectul este implementat de un consorțiu ce reunește participanții din domeniul politicii pe teme de clustere din 8 state membre și unul în curs de aderare (Austria,Bulgaria, Cehia, Croația, Germania, România, Slovacia, Slovenia, Serbia). Alături de coordonatorul contractului BIOPRO Baden-Württemberg GmBH se regăsesc parteneri din mediul afacerilor, IMM-urilor, decidenților politici, al mediului universitar, al catalizatorilor și dezvoltatorilor de afaceri.

La nivel politic, se are în vedere realizarea unei Foi de Parcurs /un plan de acțiune „Către o industrie bio în regiunea Dunării”;Peer Review al politicilor de clustere și pentru dezvoltarea bioeconomiei, inclusiv planul de acțiune/strategia pentru armonizarea politicilor regionale.

Detalii

Data:
11 decembrie 2018

Organizator

Ministerul Economiei cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe
Sit web:
http://www.economie.gov.ro/

Loc de întâlnire

Ministerul Afacerilor Externe
Aleea Alexandru 31
București, România
+ Harta Google
Sit web:
www.mae.ro