Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ediția 2018 a Forumului Național SUERD-Evenimentul de lansare a Președinției României la Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

5 noiembrie 2018 - 6 noiembrie 2018

EDIȚIA 2018 A FORUMULUI NAȚIONAL SUERD

Forumul Naţional SUERD a avut ca obiectiv principal stabilirea priorităților și liniilor de acțiune ale României în procesul de implementare a SUERD la nivel național, macroregional și european. La lucrările Forumului Național au participat miniştri, conducători și experți din instituţiile şi autorităţile publice centrale și locale cu responsabilităţi în implementarea obiectivelor ariilor prioritare ale SUERD,  precum și membrii Grupului de Lucru Interministerial pentru implementarea SUERD, reprezentanți ai mediului academic, de afaceri, ai societății civile, conducerea și reprezentanții Parlamentului și ai Administrației Prezidențiale. În marja acestui eveniment, a avut loc și lansarea oficială a Președinției României la SUERD.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment (participanți, prezentări), accesând acest link.

Detalii

Începere:
5 noiembrie 2018
Se termină:
6 noiembrie 2018

Organizator

MAE-Biroul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (BSUERD), în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP)
Email:
suerd@mae.ro

Loc de întâlnire

Palatul Parlamentului
Str. Izvor nr. 2-4
București, Sector 5 050563 România

Leave your comment