În perioada 26-28 iunie 2019, la Palatul Parlamentului din București, va avea loc evenimentul Expoziție și sesiuni de informare pentru prezentarea practicilor de succes în cooperarea transfrontalieră în regiunea Dunării, organizat de  Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Entitățile care sunt interesate să își prezinte, în cadrul expoziției, activitatea sau proiectele derulate, au la dispoziție un număr de 50 de standuri.

Poate depune solicitare de înscriere orice entitate (asociație profesională, universitate, companie etc.) care are în derulare sau intenționează să deruleze proiecte în cadrul SUERD. Solicitările vor fi trimise la adresele de e-mail cristian.laudoniu@imm.gov.ro și alina.neacsu@imm.gov.ro.

Expoziția și atelierele de informare au loc în marja celei de a opta ediţii a Forumului Anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD) şi se încadrează în calendarul acţiunilor organizate în contextul exercitării, de către România, a Președinției SUERD.

Vor participa reprezentanți guvernamentali şi oficialități europene din regiunile și orașele dunărene, mediul academic și de afaceri, societatea civilă, precum și alți promotori de proiecte. Expoziția va reuni Coordonatorii Ariilor Prioritare, incubatoare, acceleratoare de afaceri și clustere, care vor prezenta principalele activități transnaționale şi proiectele care implică structuri de sprijin a afacerilor în SUERD.