În marja Forumului Anual, pe data de 26 iunie 2019, între orele vor avea loc sesiuni Business to Business (B2B), organizate de Enterprise Europe Network (EEN) și partenerii săi regionali, reprezentați de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software / ARIES (membru EEN) în colaborare cu Biroul SUERD – Ministerul Afacerilor Externe și Comisia Europeană/DG Grow. EEN va facilita întâlniri și schimburi între IMM-uri, universități, Camere de comerț, grupuri și alte părți interesate din regiunea Dunării cu scopul de a găsi noi parteneri pentru proiecte și / sau de a explora noi oportunități de afaceri. IMM-urile și alte părți interesate din întreaga regiune vor fi invitate să participe la sesiunile Business to Business (B2B).
Pentru sesiunile B2B, se va pune la dispoziție o sală echipate cu mese și scaune ce vor fi aranjate în așa fel încât să permită realizarea de întrevederi bilaterale simultane.
Nu se prevede realizarea unei prezentări formale de către participanți. Fiecare participant va primi de la EEN un program individual de întâlniri înainte de a ajunge la București.
#EUSDR #EUSDRRO #ro2019eu #B2B #brokerage #EENCanHelp #DGGROW

Pentru a vă înregistra la acest eveniment, vă rugăm să urmați acest link.

Locul desfășurării: București, Palatul Parlamentului, Sala de conferințe IORGA